середу, 22 листопада 2017 р.

Блог хоп "Атмосфера свята" .

Вітаю вас, наші любі читачі та гості блогу!
Сьогодні наша творча команда LESIA ZGHARDA спільно з командою дизайнерів ROSA TALENT запрошує вас до участі у нашому святковому блог-хопі! Так-так, ми готові надихати, сворювати святковий настрій і дарувати подарунки!

Наші дизайнери, як маленькі казкові ельфи, працювали у чарівній святковій майстерні і створили для вас надзичайно надихаючі роботи. А все тому, що ми хочемо, щоб цей блог-хоп був особливо казковим напередодні зимових свят!
У кожному пості дизайнера ви знайдете рецепт Атмосфери свята. Наші дизайнери відкриють свої ельфійські секретики, поділяться святковим настроєм і звичайно покажуть куди ж завело цього разу їх натхнення.
А головні чарівники цієї святкової атмосфери - виробники LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT вже підготували для вас мегаподарунки, які чекають найактивніших учасників нашого блог-хопу! Цікаво? Читайте далі!
Серед найактивніших учасників, які виконають всі умови нашого блог-хопу (умови блог-хопу в кінці цього посту) і відкриють нам свою Атмосферу свята будуть розіграні ЧОТИРИ сертифікати номіналом 200 грн. кожен від ТМ LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT!



З дитинства свята я не дуже люблю... Я люблю щодень, а ось свята для мене зажди були кошмаром. "Не рухай то для гостей", "Прибери бо гості прийдуть" "Тільки спробуй щось дурне ляпнути".... і багато багато такого. А ще дурацькі зачіски, незручне "длягостей" вбрання і якась штучність і нуль душі. Атмосферно було облизувати вінчик від міксера... і куштувати страви, які можна скуштувата... Я любила час до свят і після них. Коли можна бути собою, коли не треба шкіритися і вдавати вигляд, що я підросла, бути ввічливою і фільтрувати кожне слово.
Зараз коли у мене вже є своя сім*я, я стараюся уникати всіх тих штук, які були у моєму дитинстві. Для нас атмосферно є зібратися разом і щиро посміятися над чимось, провести час, дістати з полиці Монополію, УНО та інші настільні ігри. Свято воно коли ти щасливий з тими хто поряд. Тому я не шукаю особливих дат у календарі. Свято у мене щодня, а атмосфера не проблема.
Але до Нового Року завжди хочеться приготувати якісь кльові подаруночки. Ось тут і виникла любов з першого погляду і дотику до шикарнючого новорічного паперу від ROSA TALENT.
Давайте переглянемо його огляд.

І моя листівочка.

Як взяти участь у нашому блог хопі?
-Підпишіться на блог / інстаграм / фейсбук LESIA ZGHARDA та блог ROSA TALENT
-Зайдіть в гості до кожного дизайнера зі списку по ланцюжку і поділіться вашим рецептом Атмосфери свята (тобто залишіть коментарі у кожного дизайнера в пості з блог-хопом і у головних постах виробників, загалом 14 коментарів)
-Розмістіть інформацію про блог-хоп у своєму блозі/соцмережах будь-яким зручним для вас способом (банер на панельці або окремий пост з активним посиланням на це повідомлення)
-Запишіться в inlinkz у блозі LESIA ZGHARDA або в блозі ROSA TALENT
-У вас є час залишити коментарі і записатись у inlinkz до 30 листопада 2017 року включно
-Серед усіх учасників, що виконали умови блог-хопу, будуть розіграні 4 сертифікати номіналом 200грн від торгових марок LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT!

1.Блог ROSA 
2.Марина Картавенко
3.Чунис Евгенія
4.Екатерина Олейник
5.Адріана Фешак (ви тут)
6.Олександр Азаров
7.Анастасія Любарська
8.Наташа Назарук
9.Катерина Осеньова
10.Христя Полева
11.Анастасія Тисевич
12.Олена Бірючева
13.Ліна Бобко
14.Блог LESIA ZGHARDA

46 коментарів:

  1. Яка краса! І мені дуже до вподоби той новорічний папір)) а листівочка дуже зворушлива. Для мене зимові свята особливі бо вони подарували мені донечку, як раз за тиждень до нового року)) Здоров'я тобі і твоїм близьким))))

    ВідповістиВидалити
  2. гарна листівочка, чоловіча, зимові свята особливі ялинкою в домі

    ВідповістиВидалити
  3. Очень оригинальная открытка! Люблю Новый год, все мастера вдохновляют, прямо праздник))))

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже гарна листівка!=) І згодна з кожним Вашим словом стосовно свят=))))) Головне - щоб свято було в душі та рідні - поруч!=)

    ВідповістиВидалити
  5. Веселая! так и вижу,как все семейство (включая братьев наших меньших))) ездили елочку выбирать)) Вот это счастье - быть вместе!

    ВідповістиВидалити
  6. Адри, как всегда БЕЗДОГАННО) Мне так она нравится, что была бы я поближе, точно утащила бы)

    ВідповістиВидалити
  7. Чарівна машинка мабуть з подарунками )) Свято наближається!

    ВідповістиВидалити
  8. Цей песик в машинці - одна мімішність!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Мы едем на праздник! Обалденная атмосферная открытка!!!! Спасибо за настроение!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Адріано, ще в сторіс в інстаграмі я любувалась цією колекцією від Роси, дякую, що познайомила з нею)) мила листівочка.

    ВідповістиВидалити
  11. Позитивная, чудесная открытка! А главное, сразу поднимает настроение)

    ВідповістиВидалити
  12. Така мила листівочка)))) Прямо вже відчувається той особливий настрій, коли всі дружно йдемо купувати ялиночку, дістаємо з антресолей велику коробку з іграшками.. і диво починається!

    ВідповістиВидалити
  13. Очень оригинальная и интересная работа!

    ВідповістиВидалити
  14. здорово обыграна геометрия в открытке)

    ВідповістиВидалити
  15. Колекція дуже гарна, як й листівка - модна геометрія надихає!!!

    ВідповістиВидалити
  16. Дуже оригінально, але тут я не впізнала твого почерку. Мабуть, люди змінюються, пробують щось нове та удосконалюються! Я закохалася в цю мімішну машинку.

    ВідповістиВидалити
  17. Яка краса!!! Така мила листівочка і дуже мені нра ця колекція)

    ВідповістиВидалити
  18. Листівка вийшла веселою. Дякую за огляд колекції.

    ВідповістиВидалити
  19. Атмосферная открытка! Спасибо за откровенный разговор!

    ВідповістиВидалити
  20. Mainkan permainan Poker dan Casino untuk mendapatkan keuntungan banyak, dimana permainan tersebut bisa anda temukan pada situs dibawah ini.

    InfoJitu
    InfoPendek
    CheatPasti
    SitusPanas

    ВідповістиВидалити
  21. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. 27719a34246a80947b30d150e12bd887
    website kurma
    numara onay
    sms onay

    ВідповістиВидалити
  22. Thank you for your explanation, very good content. 21d48e90d80b8278b4a8aa85e3c958ed
    define dedektörü

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації