понеділок, 8 жовтня 2012 р.

Соковите манго зробить Вашу осінь яскравішою, а шкіру молодшою.


Мило ручної роботи "Манго"

Склад: МО (Англія), масла виноградних, персикових та абрикосових кісточок. Пігментний барвник, діоксид титану. Вітаміни А, Е.
Аромат: неймовірне манго
Маса: 100гр
Ціна: 25.00грн


Я помітила, що з часу як я почала додавати у мильце вітаміни моя шкіра не перестає мені дякувати. Зникла потреба у додаткових кремах для рук. Мильце "Манго" якраз і містить безліч корисних речовин, а також вітаміни А та Е. Чим ж корисні ці вітаміни? Давайте дізнаємось разом.

Вітамін А має вкрай важливе значення для організму людини. Лікарі вважають вітамін А (ретинол) основним борцем зі старінням і жіночими зморшками, він також прискорює процес злущення відмираючих, старих клітин шкіри і заміну їх новими. Вітамін А (ретинол) - це жиророзчинний вітамін, який є антиоксидантом.
Вітамін А (ретинол) необхідний для підтримки та відновлення епітелію шкіри і слизових оболонок. Ретинол застосовується в лікуванні запальних і дегенеративних змін шкіри, призначається при ураженнях сітківки ока та зорового нерва. Крім того, вітамін А прискорює процеси загоєння при різних ушкодженнях шкіри (термічні і сонячні опіки, рани, наслідки травм). Застосовується при лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту (виразкова хвороба, коліти). Вітамін А надає заспокійливу дію, зменшує розмір сальних залоз і вироблення шкірного сала, усуває зроговіння і запалення волосяного фолікула, зменшує кількість мікробів на шкірі. Це унікальний натуральний помічник щодо усунення рубців, що утворюються на місці прищів і вугрової висипки. Вітамін А має здатність згладити сліди розтяжок у жінок, які утворюються на тілі в результаті надмірної ваги або в період вагітності. Стимулює активність клітин і тим самим прискорює їх регенерацію і вироблення еластину і колагену, а отже, допомагає омолодженню шкіри. Використовуючи косметичні засоби, що містять ретинол, ми сповільнюємо процеси старіння шкіри, відбувається розгладження мімічних зморшок і поліпшується текстура шкіри. Вітамін А є основним джерелом молодості для нашої шкіри обличчя.

Вітамін Е відіграє особливу роль для захисту вашої краси від старіння як поживна речовина і компонент багатьох структур шкіри. Як антиоксидант він є ключовою ланкою ланцюга процесів, що призводять до нейтралізації вільних радикалів.
Отримані також докази того, що вітамін Е допомагає регенерувати пошкодже-ну шкіру. Існує не так вже й багато речовин, які здатні на подібну дію. Вітамін Е можна приймати у вигляді біодобавок, а також використовувати лосьйони, до складу яких він входить.

2 коментарі:

  1. Круто, дякую за інформацію, а якщо не секрет то скільки капель вітаміну на 100г?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я даю 5-ть. Методом досліджень на своєму типі шкіри, мені то оптимально.

      Видалити

Популярні публікації