середу, 9 січня 2013 р.

Букети, любов, роздуми і мило

Чому у світі так мало любові? Так мало розуміння, людяності? Чому кожен бачить лише себе і свої бажання, потреби? Навіть не думала, що можу портрапити в безглузду ситуацію, а потрапила. 
Зареєструвалась на одному мильному форумі де мене звинувачують у тому, що не хочу ділитися якимись таємницями купівлі матеріалів. Так неприємно, так боляче... Наче не мене звинувачують. Вчора виклала свою одну роботу і звинувачують що по тепер ще не зробила Майстер клас...
Чому у світі так мало любові, терпіння одни до одного, стриманості, поваги?
А у мене мило з цілим букетом. Букетом любові: 
Деталі тут

І будьте трішки добрішими, позитивнішими. Може весна прийде скоріше.

6 коментарів:

  1. Чарівне мильце!!! А квіточки робляться окремо чи це така формочка?А на форумі напевно ж тому і реєструються щоб ділитися один з одним своїм досвідом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, але треба мати якесь терпіння. Я ж маю і сімейні якісь зобов*язання і не можу вчора роботу виклавши на сьогодні вже МК підготувати. НЕ можу людям казати де і що в неті купувати, бо потім не хочу відповідальною за якісь казуси з магазинами (сама ж ними не користуюся то і перевірених не маю).
      Здивували мене люди на цьому форумі (Дзеркало форум, до речі)

      Видалити
  2. Така краса! Нагадує мені знимки зі спа салонів. Камінчики, а на них квіти. Дуже заспокійливе своїм виглядом мило...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Лілюська. Рада Тебе бачити у гостях. І ще дякую, що озвучила те чого я ну ніяк не могла зрозуміти. Щось мені нагадується, а що - не знаю. Тепер все стало на свої місця. Дякую.

      Видалити
  3. Дуже, дуже гарні! Дійсно діє як заспокійливе.
    Колись теж мала таку ситуацію, бо перестала "допомагати". Зараз роблю допомогу по "мірі можливості". Дехто доходив до такого а не підкажете де є в наявності отаке.. ну дійсно - людина часу не має глянути по магазинам наявність/співвідношення цін, а в мене того часу "вагон".
    А щодо того що хтось не хоче показувати/ділитися: ти що комусь чимось/щось зобов"язана?
    Прочитала думку одного автора і наразі її притримуюсь - і міняти не збираюсь (отака я бяка:))) - "У кожного майстра повинні бути свої секрети", тому свої секрети - бережи :)
    Успіхів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксаночко велике дякую. Бо вчора ледь не плакала. А хотіли вони від мене лінк на товар, який я купила на аукціоні на еберї рік чи два тому. Самі не розуміючи того, що того аукціону нема давно і я просто не маю що їм скинути.

      Видалити

Популярні публікації