вівторок, 5 лютого 2013 р.

Про кашель, настрій, лікарів і форум для миловарів.

Привіт. Сьогодні у мене подавлений настрій, бажання ревіти і закотитись клубочком під шафу і там пролежати до весни, а ще краще до літа.
Дизайн моєї квартири повністю відповідає стилю дадаїм і навіть може внести нові родзинки та поняття у сам стиль. Якісь форми для мила, ящики, клапті паперу,  тканини, обрізки, лєго, елементи мозаїки, нитки, скотчі, клєї, мережева, шнурки, ляльки, наплічники, яблука, печиво... Але це все суєта...
Моє дітьо знову хворе і я біля неї. Цей давлячий кашель... і ці лікарі що мають в кращому випадку відсиджені пари, хоч зазвичай  - куплені дипломи. Цей рагульний підхід до заліковування. Ну як можна лікувати антибіотиком не відомо що? Як можна виписувати антибіотик не роблячи аналіз на сумісність організму з ним? Як? То я якась не дуже розумна і не розумію сучасних методів заліковування (про лікування жодним чином не говориться)? Зла...
Зла бо наче тільки викарабкалися і от знову... А ще люди... Які бачать тільки себе і свої потреби. Тільки те, що треба їм і тільки те, що стосується їх. На тих хто поряд - начхати. Ви заділи мої інтереси - нафіг вас! Я вже писала про форум для миловарів Дзеркало і напишу ще раз. Бо заділо воно мене, бо зробило мені боляче і більше мене там не буде. Не хочу виставляти свої посердні (у кращому випадку) роботи на ці божественні простори інету.
Але почну спочатку.
Як тільки я прийшла на форум, то дуже втішилася що нарешті знайшла творчу сім*ю можна сказати, тих хто хворіє миловарінням так само як і я. Почала виставляти свої роботи, бо цікавила думка тих, хто хворіє цим більше та і більш досвітчений і опа... захотіли МК по виготовленню коробочки і лінків та магазини де продають діроколи.
Як тільки не намагалася пояснити що Мк - це часозатратна штука і в мене є сім*я - не зрозуміли і почали звинувачувати у брехні і підлості. А знаєте у чому полягала підлість? У тому що не хочу показати де купувала діроколи. І байдуже що я написала що купувала їх на ебеї на аукціоні півтора роки тому. Дай лінк! Хто колись і щось там купував знає, що від мене хотіли лінк якого вже просто не існує. А зайти на ебей у розділ скрапбукінгу і подивитись що пропонують сьогодні може кожен (хто знає що таке інет і має бодай 1% клепки у голові). Але НІ. Я - підлота така, лінк дати не хочу. МК я зробила у телефонному режимі, можна сказати на колінах, бо нарід ну капєц як вимагав. Нате - майте. Навіть тут не показую бо стидно за знимки.
Не пройшло і трохи часу як вирішила прийняти участь у форумному СП бо дійсно постійно потребую куробочок, а самій робити не завжди є час. Яська захворіла і проплатити можливості я не мала. Домовилася з дівчиною, що проводить це СП що за свої коробочки однозначно заплачу, бо вони мені потрібні. Аби вона не хвилювалася. ДОМОВИЛАСЯ.  Так ні, певні кури підняли кіпіш про відстуність оплати з мого боку. Хоч коробочки та дівчина вже замовила і як я зрозуміла через мене затримки з отриванням/виконанням коробок не вийшло. Але кіпіш вона влаштувала. При першій нагоді пішла в банк і проплатила коробки. Приходжу, пишу про це дівчині... а потім заходжу і читаю: "Adriasia, в моем СП вы участвуете первый и последний раз. Вам выношу предупреждение. А оплатив сегодня, Корона у Вас не упала бы написать сообщение об оплате." Я ж написала... але я не була в курсі що писати потрібно щойно закривши двері банку і телепортуватись негайно аби таки написати. Я в шоці. А ну так і дещо про мої роботи "Что получили в бонус? Десяток обычных мылок обработанных в фотошопе? Парочку красивых открыток и коробочек?" Ось так. Добре, що хоч листівки і коробочки гарні... а забула сказати, що тему з листівками де мене і в підлості, і в брехні і ще в купі "смертельних" гріхів звинувачували видалили. Ось так.
Але то всьо суєта... Яська знову кашляє...

13 коментарів:

  1. Ого, капєц. І ходи на другий раз по форумах. Ненавижу таких людей, лиш через те, що заздрість настільки полонить їх, що звинувачувати починають у всьому...
    Не бери в голову дурного))
    І одужуйте поскоріш.
    Про лікарів взагалі окрема тема. Мої діти хворіють дуже часто, але наша карточка пустісінька, і коли вкотре я затикаю нашу дільничу лікарку, вона мені доводить, що мої діти здорові.. і рідко хворіють, бо записів нема. В нащому суспільстві головне папірчик... і що там написано. А як шось не так, то одразу перепишуть в свою користь. Лікаря толкового зараз знайти дуже важко..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. До заздрощів я звикла ще з художки і робити щось ліпше за інших = бути ворогом інших. Для мене творчі люди - це якісь такі світлі, позитивні і такі, що несуть у світ красу. Але на практиці все виявилось іншим. Хоч є вийнятки. І це заставляє радіти і тішитися.
      Не розумію чому заздрити? а хочуть заздрити? Ок, вперед - у моєї дитини висока степінь слабозорості, вада серця, проблеми з ростом та ще букетик усього. Най заздрять! Удачі. Ніколи не розуміла таких людей... і нажіюсь що і не зрозумію.

      А лікарі... то не просто окрема тема, то талмуд можна написати і весь трафік випаси. Тільки, то на жаль, ніц не змінить. У нас нема лікування у нас є - "система заліковування". І цим все сказано... На жаль.

      Видалити
  2. Знаєш я от думаю, що якщо в тебе є улюблена справа не варто десь там залазити в форуми чи групи, бо обєктивної оцінки своїх творінь всеодно не отримаєш. Звичайно цікаво поспілкуватися з однодумцями, але не так. На жаль люди зараз злі і байдужі, не знаю чи то час такий чи то люди такі, але просто не зважай, це насправді дурниці в порівнянні допустимо зі здоровям таоєї малечі! Тому нехай виздоровлює, а ти просто забий на всякі там форуми рогульські по іншому не скажу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Воно то так, але я навіть подумати не могла що наштовнусь на таких людей. Я вже писала Каті, що в моїх голові є якийсь такий світлий і ясний образ творчої людини, а тут... Ех. Але Ти гарно підмітила - головне здоров*я. Без нього ніц не хочеться, а рівень своїх робіт я бачу по клієнтах, кількість яких на щастя і радість зростає. Отже є куди розвиватись.

      Видалити
  3. Прикро, що в рукодільному світі трапляється таке.. В житті і так багато підступності, заздрості.. хочеться хоч серед зацікавлених творчих людей (як і сама) бачити щирість і розуміння. Адріаночко, не переймайся цим, ті люди не варті твоїх переживань. Це точно!
    Головне, звичайно здоров'я дитини. Бажаю швидше одужати!!! І міцного надалі здоров'я!!!
    Пийте чайки з материнки, мати-й-мачухи. І позитивного гарного тобі настрою!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Просто так обідно, коли тебе звинувачують у брехні, підлості і роблять це абсолютно тебе не знаючи. Але те, що ми говориимо про інших - більше розповідає про нас. Про цю форумлянку що стільки гадості про мене написала я все зрозуміла і можу лише щиро побажати їй мудрості, терпіння і щастя. Адже задоволені життям люди не обливають брудом інших - у них нема на це часу і потреби.

      Видалити
  4. яка не приємна ситуація, але що поробиш. колективна тупість, то на певних форумах передається як комп"ютерний вірус. не бери до голови.
    І в моєї малої з здоров"ячком все проблеми. от знову вчора захворіла. лиш 3 тижні минуло. школу пропускає, плаче що хоче до школи. а в нас хвороби затягуються на довго. ще й за малого переживаю, щоб не заразився. тай мені то зовсім не треба, лялі в пузі шкода, вжі в так гайморіт недавно мала. короче як ти кажеш :під шафу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вікусю, лікуйтеся. Я свої малій кажу, що не гоже хворіти. Снігу ще не довго катати санчата і треба користати його поки він є. То саночки плачуть хочуть гуляти, а ми зашмургані, закашляні змушуємо сніжок сумувати за нашими санчатами :)
      Тримайтеся. Не хоруйте :)

      Видалити
  5. Неприємна ситуація!!! В основному всі стараються зрозуміти і увійти в твоє положення, а тут така неповага і хамство. Я в шоці!!!
    Адріаночка, не переймайся!!! Правильно зробила, що все видалила, навіщо тратити час і нерви на недостойних людей.
    Виздоравлюйте!!!
    Ми теж вже другий тиждень хворіємо, вчора було подумала, що вже малій краще, а сьогодні знову горло червоне... Як я тебе розумію, дитячі хвороби дуже втомлюють, особливо морально.
    Тримайся!!! Здоровячка вам!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, ви також одужуйте. Бо нема гіршого ніж коли хворіють малявки. Нічого не хочеться.

      Видалити
  6. бажання "залягти і ен вилазити" не в тебе одної. Я теж колись по наївності думала, що на форумах можна поспілкуватись, тебе розрадять, зрозуміють, оцінять. Та в котре пересвідчуюсь - ні, там сидить купка людей, які тільки між собою спілкуються, один одного вихваляють, а на інших в кращому випадку забивають, не кажу про інше..... і коли треба - тупо використовують. І в людях все більше розчаровуюсь - більшості нас...ти на твої проблеми - у них є свої, хоча і менш значущі, але ні, вони тебе переконують - що в них проблеми.... а у інших мелочі жизні (нминулого тижня навіть з цього приводу мала істерику, бо потрібо було. щою мене хтось вислухав просто, а я говорила - а мене навіть не чули).
    Тримайся, виздоровлюйте швиденько Сьогодні в повітрі вже пахне весною. Ще трішки

    ВідповістиВидалити
  7. Главное это здоровье лялички, а те кто льют грязь на других - жизнью обижены, Вот и злятся, а злость срывают на других. Ты главное не принимай близко к сердцу и продолжай делать то что тебе ближе к сердцу, и что приносить радость и удовольствие себе и нам :))))
    А что насчет медиков... это отдельная история... (((

    УДАЧКИ :)))
    ЖДЕМ ВОВЫХ ИНТЕРЕСНЫХ ИДЕЙ ;)

    ВідповістиВидалити
  8. " СЛУШАЙ! что говорят другие о тебе! СЛУШАЙ! и ты узнаешь кто они на самом деле! потому чтоо они говорят о себе.! Нет лучшей ситуации узнать о них так много и такую правду, чем слушать, что они говорят о тебе."

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації