понеділок, 29 квітня 2013 р.

Антидепресанти у форматі паперу.

Привіт. Так, так. Саме так я лікуюся. Треба запринтскрінити свою хату. Всюди папір, висічки, якісь погублені і знайдені клєї, шматки шпалер, коробки у які я намагаюся періодично складати свої скарби, а потім у пошуках одного єдиного ґудзічка випипотрошую.
Моя хатка. Хто ж тебе покарав такою господинею як я? І коли цей хаос закінчиться? Передсвятковий мандраж набуває ознак катастрофи. Треба мити вікна (я ці вихідні чемно пронила, проскрапила, промартінила і ну зовсім трішки проспала). Як ж я водночас люблю і не люблю свята. То капєц. Спершу треба прибирати. А прибираю я у стилі "куди-будь лиш би не стирчало", а потім під шквал малорозбірливої лексики з добірним триповерховим  намагаюся відшукати потрібний мені цвєчок, нитку, голку... телефон. Як подумаю що доведеться витягати книжки з-під дивану і шукати їм місце... бррр. Їм і там добре. Зате я зробила кльовий органайзер для ножичків Якось зафотаю. Перескладала мережива і знов порозкидала, бо щось шукала. Люди ну як, як ви підтримуєте порядок? Чи може з цим треба народитися? Ну чому коли порядок я нічого не можу знайти, а ножиці під диваном знаходяться за три секунди? Ех... доведеться все складати. От заскріню свою хату і виставлю знимки, най мені буде стидно.
Ой, я ж скрапила всі вихіднію Маю аж три листівки, і може з двадцять заготовок до яких бракне то лєнточки, то смужечки, то цвєчка, то ше якоїсь мари, але бракує. Буду показувати що вдалося доробити.


Хочу з цією листівочкою прийняти участь у таких завданнях:
Палітра від  блогу I Love Scrap

скетчу от блогу Anna Scrap 

А також в завданні від блогу ФЕЕЧКА у завданні з елементом пасхальним яйцем

Гарного настрою та позитивних емоцій.




6 коментарів:

  1. Адриана, замечательная открытка, очень нравится), но к сожалению, принять к участию в задании по палитре блога I love scrap не можем, т.к. присутствуют посторонние цвета: стразы сиреневые и жемчуг бежевый. Извините и всегда рады вашему участию в других наших заданиях)!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Але нема тут фіолетових страз, відсвічують рожеві. А бежевого і близько нема, лише білий. Навіть рідкі перли. Певні у нас по різному відкалібровані монітори.

      Видалити
  2. Очень красиво!Спасибо от феечек.

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації