вівторок, 28 травня 2013 р.

Квіточки.

У попередньому пості я вже писала про свої спроби пофлористити. Так ось, мені це сподобалося. Тепер квіточки я купувати не буду (хоть особливо ніколи і не купувала, а ті що колись в якомусь СП видались мені ну дуже потрібними, вже рік лежать десь у якійсь коробці). Але маю питання по тичинках. ну не можу їх знайти. Автор МК не відписує де купити. Може хтось знає? І ще сама робити тичинок я не буду. Марудно дуже.  Мк є тут.
А ще маю неймовірні нові ножечки DIES- Findlay Frame Set від Мемориків.. Натішитися ним не можу. Хвалюся результатом процесу втішання:
Хочете собі таких? Тоді Вам СЮДИ.
Також пропоную пригледітися до цього ножечка. Дуже він мені подобається. Залишився лише один. Рекомендую поспішити з придбанням.

Гарного дня.

4 коментарі:

  1. квіточки супер, а тичинки то хвора тема, в нашинських магазинах всі такі величезні.. що хоч стій хоч падай, пробувала робити сама, виходити то виходить але не дала мені Бозя стільки терпіння.
    в моїх пошуках направили мене сюди http://myhobbypoint.ru/collection/pestiki-tychinki/product/tychinki-zhieltyie ото чекаю коли припече і таки звідти замовлю

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. то шось дорого дуже з доставкою вийде. Я б такими великими пучками як в Мк взяла. От тільки де?

      Видалити
  2. о, ще забула спитати, а чим тонувались квіточки?
    я прикупила парочку реінкерів від дістрес.. мммм натішитись не можу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. забрала у дитини акварельні фарби і пожертвувала своєю кісточкою для тінів (а тіням рокі сім вже... їх в смітярку, все решта в діло).

      Видалити

Популярні публікації