середу, 29 травня 2013 р.

Про ножі

Привіт. Ось наплакалася я вчора на хмаринки і сьогодні мої вікна обціловують сонячні промінчики. Ясю я відтарабанила у садок з великими емоціями і явним небажанням вилазити кудись. Але сонячні зайчики зробили своє і спокусившись на них дітьо чемно почвалало у країну , що дарує мамі 8 годин спокою.
Мені як завжди хочеться багато написати і в результаті буде якесь олів*є у форматі букв. Але як вже буде. Я попередила.
Сьогодні я хочу з Вами поговорити про ножі для скрапу. У всіх нас є більш улюблені, менш і взагалі такі які просто є, а для чого вони знає лише наше бажаннями просто їх таких мати. Отож:
Spellbinders - хороші прості форми з тисненням. Якщо говорити про покриття на металі то можу сказати лиш, що він "примагнічує" папір. Добувати висічку дуже складно, особливо якщо вирізати без харчової плівки, або паперу для випічки. Я маю на увазі складні, ажурні ножі. Хоч їхні дизайни мені неймовірно подобаються, але від ножів з тонкими деталями тепер відмовляюся через велику ймовірність зіпсувати багато паперу і нервів.
 Memory Box - мій улюблений виробник ножів. Покриття на металі наби відштовхує папір. Висічки вирізаються з першого разу. Нігде нічого не потрібно додатково підрізати чи виконувати ще якісь маніпуляції. Жодних проблем ніколи не мала з цими ножами. Робота з ними - суцільне задоволення.
Marianne Designs - маю декілька фаворитів у цього виробника, але нічого хорошого про якість ножів сказати не можу. Лише з металевим адамтером, лише декількаразова прокатка і якщо без харчової плівки то складне добування висічки забезпечене. Гарні дизайни, але не дуже зручне добування деталей з ножа. Але дизайни підкупляють і я таки маю декілька ножів цієї фірми.
Die-namics - метал такий самий як у мемориків. Працювати з ними - задоволення.  Мені дуже подобається їхній асортимент і також наявність простих форм. Шоправда я  набори б робила ще +1 більший ніж. Як тіло листівки найбільший ніж з набору - замалий.
Cheery Lynn's - не маю багато з цих ножів, але їхні серветочки мені до смаку (тобто лише дві). Доволі наляпані ножі по дизайну. По якості добування паперу з ножа - нормально.
 CottageCutz  - бу. Слів більше нема. Ніж розташований на пластині на яку треба клеїти вспінену резину. В ідеалі висічка має легко добуватися. Але де зараз буває щось ідеальне? Жодної дірки для добування висічки на ножі немає. Шикарні дизайни і неймовірна жахлива реалізація самого ножа. Великим плюсом є поєднання ножа і штампа для нього І все би було гуд, якби не ця францувата пластина і вспінена резина, що за 25 висічок втрачає свою вспіненість. Робота з цими ножами негативно впливає на нервову систему. Не рекомендую.
Колись напишупро кого забула. А наразі хочу розказати про нового, перспективного і цікавого виробника ножів Crafty Ann. Як я вже писала виробник новий, асортимент зростає. Є дуже цікаві, я би сказала геніальні дизайни, а є щось на зразок витвору з кліп-арту. Але загалом якість ножа не погана. Деякі дизайни вимагають багаторазової прокатки, але вони унікальні. Іноді варто затратити хвилю-другу і отримати неймовірний результат. Рекомендую. Купити ножі цієї фірми Ви можете тут.

А про нового виробника ножів і що я з тими ножами зробила, читайте далі.
Гарного дня.




6 коментарів:

  1. Класн. Ще про ножі Тіма забула написати (а маєш такі)

    ВідповістиВидалити
  2. Цікава стаття! Думаю,що власники машинок оцінять твою роботу1

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже дякую за такий змістовний огляд та нові ножі, які до речі і по ціновій категорії дуже приємні :)
    Мої улюбленці на даний момент Die-namics(найкраще прорізаються та добуваються!), Spellbinders(в мене вони гарно добуваються, але дуже ажурних я не маю :) Ну і в мене Грандик, може з ним краще працюють), Memory Box(маю ажурну ялинку, то мушу проганяти декілька разів та пропихувати всі дірочки перш ніж витягнути) та Marianne Designs(тяжко добувати, треба проганяти ажурні по декілька разів, але дуже гарні дизайни!)
    Тіма завжди хотіла спробувати, але з моєю машинкою вони не сумісні :(

    ВідповістиВидалити
  4. День добрий! А підкажи, будь ласка, якою машинкою користуєшся?

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації