понеділок, 16 вересня 2013 р.

Кольори...

Все у осені добре. І барви красиві, і листя  пахуче, і дощ романтичний. Осінь вона така. Ще у серпні зробила листівочку і щось ну ніяк не можу її показати. А вона така яскрава, багряна. Яська подивилася на неї і сказала "Мам, а ця листівочка що - листоноша?". Коли я запиталася чому вона так думає, вона відповіла що ця листівочка носить листя, значить вона листоноша. Ось такий розумний позитивчик мені допомагає творити. Зараз мій масяпкий позитивчик трішки прихворів. Викладатиму роботи які робила давно. Нічого скоро Янька одужає і візьмемося до творчості з новим бойовим духом :). Мені приїхав новий реліз від  Crafty Ann і зі мною робиться щось страшне, бо я не маю можливості творити з нього. Хоча, як я його чекала. Там неймовірні дизайни. Зайдіть, подивіться. Спокушає до придбання! Правда? 
Покажу свою одягнену у листя осінь. Відчуваю, що листівок платтячок буде ну дуже багато (у закамарках маю ще зимову, колись покажу). І освіта дизайнера одягу не пропадає дарма. Дизайню з паперу. Пре-а-порте і від кутюр у форматі осені, на дотик паперові, на вигляд - емоційні. Приємного перегляду. 
Листівочка відкривається вгору, з*єднання по плечах:)
В озелененні листівочки мені допоміг Flourish 12, мереживо - Border 4. Інші листочки вирізала руцями і тонувала. Забула сказати, що весь папір перед початком створення листівки був... білим. Хочете МК по такій листівочці?


З цією листівочкою хочу прийняти участь у таких завданнях:
 задании №17 "Засентябрило" від Сокровищницы Идей.



Гарного настрою. Не хворійте!

2 коментарі:

  1. Потрясающе эффектная палитра и очень красивая работа! Спасибо, что творите вместе с Сокровищницей идей.

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації