понеділок, 23 вересня 2013 р.

Холодно...

Якщо я чогось не люблю то цим чимось є холод у всіх своїх значеннях і розуміннях. Не люблю холодних людей, холодних поглядів, холодної їжі, холодної кави  і холодної погоди. Останньої більше аніж вдосталь. Уххх... геть геть холод. Я хочу аби ще  сонечко пестилося, хмаринки  плакали дощиком, а не дощищем і взагалі було тепло. Я сиджу тепер вдома. Не піду я на ту мерзлоту... Не люблю!
А ось сніжні листівочки я люблю. Їх можна робити у теплій хаті, не піддаючись небезпеці оледеніння. Мала я натхнення саме на зимові листівочки і саме зараз покажу аж три цих листівочки.
У створенні цієї листівки мені допомогли мені постійні помічники ножі компанії  Crafty Ann, а саме: чудова ялинкова іграшка Christmas Ornament 4 , абсолютно ажурний та казковий фон, якого наразі немає в продажі, але він неодмінно появиться. Не позбавлять ж нас виробники можливості тішитися такою красою. А ще я розкристалізувала ось цю сніжинку Snow 2. Дуже мені хотілося додати ще якийсь напис, але внутршінй голос сказав що це буде забагато.

І дві листівки-подружки:
На цих листівочках ви можете спостерігати моїх нових помічників: колекція паперу та висічок "ЗИМОВА пора" від "Шампувальні"  
Також прошу ззвернути увагу на сніжинки. У їх створенні мені допоміг штампик:

І звичайно ножі від Crafty Ann, а саме: неймовірна мельниця, яка мені більше схожа на львівські будиночки Mill, абсолютно казкова ялинка Christmas Tree і знову розкристалізована сніжинка Snow 2.

А ви вже розпочали підготовку до зими?



2 коментарі:

  1. О так! Повним ходом! ))) Дякую Адріано за натхнення - роботи чудовезні! Кожна прекрасна по-своєму )))

    ВідповістиВидалити
  2. Роботи прекрасні!) Аж в мене натхнення з*явилося на зимові листівки. Але скажи мені як то ти холодної їжі не любиш? А як же морозиво?))))

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації