четвер, 24 жовтня 2013 р.

Мило, яке дбає.

Усім відомо яким корисним яке купання діток у відварі череди. Хочу запропонувати ніжне миделко зварене на міцномі відварі череди та натуральних олійках рослинного походження. 
Стебла, листя і квіткові кошики череди - активно використовують в медичних і косметологічних цілях. А все тому, що листя і квітки  містять каротин, вітамін С, ефірні олії та дубильні речовини. Завдяки флавоноїдам і поліахарідам  вона має потужну антимікробну, протизапальну і володіє антиалергенним впливом.
Застосування череди в медицині і домашньої косметології як ранозагоювальний засіб знайшло широке поширення, вона сприяє якнайшвидшій регенерації клітин, активує обмінні процеси, підвищує імунітет, як на місцевому, так і на загальному рівні.
Дуже важлива череда і при лікуванні шкірних захворювань. Екстракт череди (будь то відвар, крем, мазь або мило) є відмінним профілактичним і лікувальним засобом при екземі, дерматитах, вуграх.
Натуральне мило "з нуля" 
Склад: омилені масла оливкове (EV) 50%, абрикосових та виноградних кісточок (25%) кокосу (15%), пальми (10%), вода, відвар череди.
Доглядове масло: абрикосових кісточок, оливкове.
Мило зварене без використання запашок, ефірних масел, барвників. Підійде навіть для найніжнішої шкіри. Має приємний трав*яний аромат.

Ніжних емоцій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації