пʼятницю, 9 травня 2014 р.

Щастя бути Мамою...

Привіт. У мене дуже дуже багато новин, якими я маю мегавелике бажання поділитися. А ще сьогодні всі боялися провокацій та чого тільки не боялися, але Львів - місто мирне та спокійне. За що його і люблю.
Святкувати День Перемоги чи не святкувати це особиста справа кожного. Мій прадід воював, воював за Україну, а натомість втрапив в кабалу Радянського Союзу без права на власну думку та демократію. А український народ він ж від природи - вільний та незалежний. Тому я не знаю чи є цей день Днем Перемоги.... І не знаю де Україні було б ліпше. Але досвід Союзу, це також досвід. Жодні уроки не  проходять даремно для мудрих.

А тепер про новини. Ви вже бачили набір у Дк Штампувальні
Тепер не кажіть, що не бачили. Запрошуємо у дружню команду творчих людей. Залишайте заявочки.
А ще мене взяли у цю творчу команду і хочу показати одну з перших робіт. Роботу зроблену, для моєї найдорожчої Мамусі. Мамо, дякую Тобі за те, що Ти у мене є.

завд 11 Люблю Тебе Матусю
Найособливішою людиною в житті кожного є Мама, адже вона дарує світ. Моя Мама- особлива людина. Вона талановита, красива, доброзичлива. Смаколики приготовані нею смачніші за найвишуканіші делікатеси десь. Руки у неї завжди теплі, а погляд ласкавий. Я часто дякую Богу за те, що у мене є Мама, просто є от такою: моєю, рідною, найдорожчою. Готуючись до свята Матері мені завжди хочеться подарувати Мамі все все все, але будь яку річ гарно доповнить листівка ручної роботи. 
У виготовленні мені допомогли:

Та мої улюблені ножі компанії Crafty Ann Tags Set 2 та Flourish 13 (set)

Я на одній листівочці зупинитись не змогла. Тому зробила ще одну.

Але найбільшим подарунком для Мами є вдячність та любов дітей. Любімо цих особливих і єдиних, даних нам Богом людей - наших Мамусь.

Приймайте участь у завданні від Штампувальні. Гарного вам настрою та багато багато натхнення!

А я з цими листівочками хочу прийняти участь у таких завданнях:
Мене для створення цих листівочок надихнуло те, що 12 травня - День Матері і я дуже дуже люблю робити Мамі подарунки. А троянди на листівках - одні з улюблених квітів моєї Матусі.
Я дуже щаслива, що у мене є Мама. Обставини були різними, але дякувати Богу моя Мама жива і відносно здорова. Я розумію, що для багатьох наявність мами можливо і не є щастям, а чимось, що є само собою... Але я безмежно вдячна Богові, за те що до майже тридцяти років іноді відчуваю себе дитиною. Мамо, я щаслива, що Ти у мене є!

Гарного настрою та позитивних емоцій.




2 коментарі:

  1. спасибо что творите вместе с блогам Мэри-скрап!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже гарна листівка, ніжна і зворушлива! Дякую за участь у завданні від KingDom SCRAPVELL!

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації