вівторок, 13 травня 2014 р.

Парасолька...

Моєю улюбленою погодою є літня гроза... Багато хто думає що я її люблю спостерігати з вікна, але ні. Вибігти на вулицю, змокнути аж під шкіру і отримати купу задоволення. А ще у мене нема парасолі... ну колись я намагалася завести такий реквізит і навіть довго її вибирала і вона мала бути особливою, веселковою і такою.... Але не склалося. Я її забула або у автобусі, або в магазині... Навіть не знаю де. Тому я завжди мокну і не можу сказати що це мені не подобається. Дощ - це кльово... Хоча у мене є ціла купа віршів де моя улюблена водичка з нема виступає  у ролі негативного персонажа... Але яким би дощ не був, дякуючи йому ростуть квіти і є веселка.
Хочу сьогодні показати веселкову листівочку. З парасольки росуть квіти, з хмаринонк - мереживо веселки, а сама листівочка яскравезна.
У створенні цієї листівочки мені допомогли ножі Crafty AnnUmbrellaAirplaneFlourish 1Flourish 13 (set)Border 4.

А також чудовий трафаретик від українського виробника  товарів для скрапбукінгу та ручних робіт ТМ"Lesia Zgharda" Трафарет {TT002}

Хочу з цією листівочкою прийняти участь у завданні:
від ТК"Простые радости"-"Зонтики-сапожки".
 Бажаю вам багато позитивних емоцій та яскравих вражень.

2 коментарі:

  1. Доброго дня! Мені надзвичайно подобаються Ваші роботи!! Такі цікаві задуми, прекрасні кольори, хороший смак! Так тримати!)

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації