суботу, 21 червня 2014 р.

Вперше. АТСки

Привіт. Сьогодні я хочу розпочати свою своєрідну рубрику ВПЕРШЕ.
Щотижня хочу щось у скрапі пробувати робити вперше. Дуже цікаво навчитись чогось нового і спробувати себе у чомусь незвичному. Та і душа прагне якогось зростання. Деякі дописи відтепер буду писати на російські мові. Це не зрада України, а лише повага до тих російськомовних майстрить в СП з якими я буду приймати участь (так-так, нарешті я вперше на це наважилася). Дуже хочеться аби вони могли зрозуміти написане мною.
Отож.
Вперше минулого тижня я робила АТСки. Такі собі маленькі візитівочки майстра. Сподобалось. Ось, що мені вдалося начаклувати.
Цю серію я назвала "Метелики над моєю країною". В цей нелегкий час хочеться робити щось своє, рідне, близьке... В цьому дуже допомагає український виробник товарів для скрапбукінгу ТМ"Леся Зґарда"  . Погляньте на цей абсолютно неймовірний, казковий оверлей Плівка-оверлей "Метелики жовто-блакитні" {OV017} . 
А ще я абсолютно закохана у трафаретики цього ж виробника Трафарет {TT003} , Трафарет {TT011}Трафарет {TT013} .
І запрошую всіх до участі в завданні від Штампувальні : "Літня палітра" . Ці АТСки вже знайшли своїх господарів... їх розібрала наша дружня ДК. Робіть роботи у цій особливій, рідній палітрі та приєднуйтесь до нас. 

Гарного дня та позитивних емоцій.


Хочу з цими АТсками прийняти участь у такому завданні:






3 коментарі:

Популярні публікації