суботу, 2 серпня 2014 р.

Блокнотик, набір в ДК "Вензелик" і роздуми.

Привіт. Ще зовсім трішки і літо закінчиться. Така собі наче абсолютно проста констатація факту... а в серці вже присутній якийсь щем. Літа мені завжди мало, а тижня холодів - забагато. Ех....
Для того аби зберегти найкращі спогади про літо я започатковую новий розділ і називаю його "Нотатник мрій". Це результати спільнотворчості з Галиною Базюк. Миленькі м*яккенькі блокнотики, сповнені ніжності та виконані з любов*ю. До речі ці блокнотики є першими... тому рубрика ВПЕРШЕ продовжується :)
Йдемо дивитися?
Зробити цей блокнотик мені допомогли мої вірні помічники ножі компанії Crafty Ann та чудові штампи, оверлей і папір від ТМ “Леся Згарда” . 
Чудова балерина склеєна з декількох висічок та тежики  на яких я наштапувала фоновий текстовий штамп .  Доповнює композицію на обкладинці оверлей, довго думала чи додавати його, і таки вирішила, що він чудово личить. Як на вашу думку?
Сторіночки блокнотика проштапувала лавандовим штампом... Це просто неймовірий... ні не так, це просто фантастичний штамп. У нього я закохалася з першого відтиску і відчуваю, що вже не розлюблю. Правда ж він - чудовий? 

Щось я так розписалася про блокнот, що майже забулась що ще хочу написати. Дуже дуже хочу в ще одне ДК. Адже бути в ДК виробників це завжди кльово. Можна пропонувати свої ідеї для втілення і отримувати купу задоволення від споглядання результату. Отож хто ще не приймає участі в наборі то приєднуйтесь. 
- це новий український виробник чіпборду і мені буде приємно бути в ДК саме українського виробника.  Отаке масло масляне написала. Але думаю всі зрозуміли в чому суть.

З блокнотиком покажусь у блозі Зачарованные скрапом у завданні: "Палитра + обязательный элемент"

Гарного настрою та позитивних емоцій....



10 коментарів:

  1. удачі тобі в наборі, фея!!!! блокнотттттт пахнеееееееееее!!!! дуже класний.....і так сміливо поєднано шнур і кружево, і такий хороший результат!!!! подобається!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о... а я забула про це наисати... він дійсно пахне лавандою :)
      Дакуш Надюш :) я люблю поєднувати всяке різне.... мене он оверлей найбільше "смущав" але он як кльово прижився.

      Видалити
  2. Достойна робота!!! Бажаю перемоги)))

    ВідповістиВидалити
  3. Аккуратный стильный и выдержанный!! Удачи в наборе!! Спасибо от Зачарованных Скрапом!!

    ВідповістиВидалити
  4. Красивый блокнот! Спасибо, что творите с Зачарованными скрапом!

    ВідповістиВидалити
  5. Какой милый блокнотик! Спасибо от Зачарованных скрапом!

    ВідповістиВидалити
  6. Спасибо девочки за вдохновение палитрой :)

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації