суботу, 6 грудня 2014 р.

Штампована листівка і настрій.

Привіт. Цьогоріч мені вкрай складно даються новорічні роботи. Якось так морально важко відчувати свято... готуватись до нього і взагалі. Внадмір беру собі до серця ситуацію в країні. Але по інакшому щось не знаю як. Це як хвора матір... але коли рідну маму я можу вилікувати то цій потрібно продовжувати ампутації (як ото з Януковичем). 
Одним словом поділіться хтось настроєм. А поки ви відсипатимете для мене у міхи, долоні, пакети та торби настрій я покажу вам листівочку виготовлену  з одного з нових резілів  ТМ "Lesia Zgharda". Я закохалася у ці штампи і тепер жодна моя новорічна робота без них не обходитиметься, щось мені так здається. Поглянемо?

Робила цю роботу спеціяльно для того аби прийняти участь у завданні "Різдво цілий рік"#листопад 2014: Листівки з віночками від Аграфки
На цьому все. Гарного вечора та безмір позитивних вражень. Папась :)


7 коментарів:

  1. Очень нравится твоя открытуля! =)

    ВідповістиВидалити
  2. крутоооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарна листівка)) Чудовий приклад CaS))

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, феї. Мені шалено приємні ваші коментарі... бо я щось важко піддаюся на такі експерименти зі стилями... Все життя думається мені, що клін то не моє....

    ВідповістиВидалити
  5. Адріасю, наскільки розумію, ти тут поєднала штампування і ембосинг - і всього лише цими двома техніками і чудовими штампиками створила таку красу! Листівочка дивовижна! І чим більше її розглядаєш, тим чарівнішою вона здається, ці всі малесенькі шишечки, ягідки і листочки неначе оживають - справжня магія:) Спасибі за натхнення від команди Аґрафки!
    Час у нас дійсно надзвичайно важкий, так ніби тобі сповістили про щось жахливе, з приходом чого от-от закінчиться життя, і тут важко знайти розраду... Проте у нас є віра і надія, є любов, а отже будуть сили перемогти в боротьбі зі злом. І ось така краса теж додає більше сил, більше світла. Бо чим більше місця займає добро, тим менше його лишається для зла.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Тобі за такий душевний коментар. У листівочці використала лише дві техніки, Ти правильно підмітила.

      Видалити

Популярні публікації