понеділок, 23 березня 2015 р.

Не зможу бути без... Заявочка в ДК

Привіт феєчки. Залишається зовсім мало часу аби встигнути подати заявочку в ДК мого улюбленого виробника штампів ТМ "Леся Згарда". Я хочу щоб мене залишили на третій термін. Чому? Думаю, що говорити про задоволення від роботи з якісним товаром українського виробництва  (тут мене охоплює шалена гордість) зайвим не буде, але це очевидність. Це такий кайф коли штампиками можна працювати роками і їм (за умови правильного використання) нічого не стається. Ось він - якісний продукт. І рекламувати цей продукт - неабияке задоволення. 
Але в цій ДК присутній і людський фактор. Погляньте на праву панельку мого блогу. Але лише в цій ДК є якась неймовірна магія дружби. Я не можу цього ніяк пояснити. Ніби дівчата з різних міст, ніби з деякими пересікаємося і в інших, не менш чудових ДК, але в балачці ДК ТМ "Леся Згарда" завжди є про що погомоніти, завжди можна запитатись поради про все на світі і завжди можна знайти підтримку та розуміння. Дякую вам дівчата за те, що ви такі неймовірні є. І я вдячна Лесі, що дякуючи їй ми згуртувались  і маємо можливість насолоджуватись атмосферою нашої ДК. Тому прошу не позбавляти мене щастя цієї ДК.  А ще я навчилася робити клінові роботи. Мене шалено тішить це творче зростання у цій чудовій та натхненній команді.
 Подаю заявочку на новий набір у команду.
Також хочу показати декілька робіт які я зробила з  матеріалами ТМ "Леся Згарда"
Ось такий слізно-благальний пост у мене вдався. Так, що подавайте заявки й ви у цю щасливу Дизайн Команду. А раптом там чекають саме на вас? (сподіваюсь, що на мене також). Побажайте мені успіху папась.

5 коментарів:

Популярні публікації