суботу, 13 червня 2015 р.

Ягідне для Вензелика.

Привіт феєчки. Сьогодні я до вас з спонтанною листівкою, історію створення якої розповім.
Годинник вже дотікував останні хвилини перед північчю і я збиралася до перегляду сновидінь. Але раптом мені на очі трапився маленький шматок тканини. Хм... валяється собі чогось. Чого? Сеанс перегляду сну відклався автоматично, як тільки я подумала що тканинку можна призібрати, побризгати спреями, додати згори штампиків флори і трохи розмалювати. Дістала улюблений чіпик від майстерні Вензелик, підібрала флоріш і вже навіть забула, що хотіла було спати. З шальоним гуркотом на землю звалився різак. Прибіг чоловік і почав говорити, що всі нормальні люди вже сплять. Так це ж нормальні. Хм, а під диваном щось є. Це, певні рудий монстр Лялікс щось закачуляла. Так і є. Під диваном був розкішний синій гудзик. Потім я звісно його помалювала, побризгала і всяке таке. Тепер тільки я (а вже і ви) знаєте, що він був синім. 
А у вас буває, що роботи складаються самі собою? Ось побачили щось, що пасувало б викинути (ну кому треба маленький шматок тканини, дбайливо втятий дитинякою на спідничку для Барбі швидш за все). А в мене от від того клаптика сон, як рукою зняло. Я феячу. Дістала штампик та спреї від ТМ "Леся Згарда", розклала все на столі. Десь в процесі пробігав чоловік з фразою "ну ти ж тільки тут все поскладала, дай в порядку хоть переночувати". Який порядок? Ти о чьом? Заляпала спреями стіл, а Леся казала що вони стійкі. Им... буду терти спиртом. А чьо дєлать? 
От коли пре від клаптика тканини то можна зробити листівку за 15 хвилин. І навіть фен для ембосінгу не дуже потурбує сусідів після півночі. Вони у мене вже знають, що не можна втручатися у моє натхнення. Ну я що? Мені їхні ремонти і відбивання мнєса в сьомій ранку не дуже ж заважають. Ось така історія створення листівочки. До речі, не багато моїх робіт мені подобаються (передозування самокритичності), але ця... вона така, така кльова, літня, справжня і душевна. Отож запрошую у своє літо (в а справжньому літі є мухи... і на листівку одна з них прилетіла).
Настрочила я багацько, а тепер ходімо дивитися, що ж такого мені вдалося зробити з забутого дитиною шматку тканини на підлозі і ґудзика, яким бавилася наша киця.

Нереально круті флористичні штампи, спреї і муха від ТМ "Леся Згарда"
Чіпборд від Майстерні Вензелик. (а вгадайте но хто маналював ці флоріші?)
Біле Гессо від Фабрики декору і якась дивна квіточка (схожа на шишку) придбана мною для "незнаюнашонодужетреба" на ринку.
Ніби все розповіла. Запрошу приймати учась у нашому "Ягідному сезоні" від Майстерні Вензелик
А я зі своїм літом покажусь у таких завданнях:
Скетч від Tempo Libero - Задание Скетч #1

блоге "Скрапоголики" в тематическом задании "Без скрап-бумаги".
В завданні Блога 4dekor (шматок тканини, зранку би опинився у смітнику, якби мій погляд не зашпортався об нього)


На цьому у мене сьогодні все. Хіба ще яке сміття знайду і щось витворю то повернуся показати. Зичу вам гарних вихідних Цьомки.

10 коментарів:

  1. Вот это вдохновение!!! Очень красиво, очень богато и насыщенно, очень красочно!!!! У меняпросто в голове не укладывается, как такую красоту можно сотворить за 15 мин??!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо. Да, кусочек ткани он такой.... вдохновляющий, что можна за 15 минут создать работу. Сама такого не ожидала.

      Видалити
  2. Це неймовірно прекрасно... я дуже люблю отакі композиції, де є трохи творчого "безладу") одразу відчуття якоїсь легкості та невимушеності. І ще дуже подобається, як об'єм переходить у пейзажний фон.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую. Для мене ця композиція така несподівана і водночас швидка і легка. Рада бачити :)

      Видалити
  3. Невероятно яркая сочная летняя открытка! Спасибо от блога Скрапоголики!

    ВідповістиВидалити
  4. Очень необычная открытка! Безумно красиво!!!
    Спасибо от блога Craft Premier

    ВідповістиВидалити
  5. Шикарная открытка! Такая насыщенная!! Спасибо от Tempo Libero!

    ВідповістиВидалити
  6. Нереальное буйство красок!! Спасибо от Tempo Libero!

    ВідповістиВидалити
  7. Как ярко, красочно, по-летнему! Спасибо от "4Декор" за участие!

    ВідповістиВидалити
  8. Вдохновляющая работа с красками, очень "вкусно" получилось. А эти травинки-былинки на заднем фоне просто завораживают.

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації