неділю, 2 вересня 2012 р.

І кому ж я подарую миделко?

Привіт. Сьогодні я з результатами розіграшу моєї цукерки. Дуже тішуся, що маю можливість зробити для когось приємний (сподіваюся) подарунок.

Довго  натягувати струни та розкочегарювати емоції не буду. Скажу лише, ще перед тим як Ви почали записуватись на цукерку я для себе вирішила що ті люди які запишуться під номерами 13 та 17 отримають подарунки (якщо звісно збереться така кількість бажаючих). Чому саме ці номери? Бо в такі календарні дати народилося троє найдорожчих мені людей. 13 - народилася моя Мамуся, дякуючи якій я не просто є, а є такою як є. Мамусю, дякую Тобі. А 17 - народилося одночасно двоє ну дуже дорогих мені людей. Отож хто там під тими нумерами готуйте свої поштові скриньки і пишіть мені кудись свої контакти. На Вас чекатимуть мильні сюрпризики :)
А рендом зробив свій вибір наступним чином і цукерку отримує: Tata25
Але і це не всі подарунки. Знижку ( до 1.10.2012р) у розмірі 50% на всі миделка отримує: liavorda
Дякую за участь у розіграші. І хочу всіх запросити на цукерочку яку запропоную найближчим часом (там і мережива будуть, і магнітний дірокол від Марти Стюарт, і гудзички, і багато іншого смачного скрап причандалля) У жовтні мому блогу буде рочок і з нагоди такої поважної дати готую смачнющий тортик :)




9 коментарів:

  1. Вітаю переможців!
    Адріася стільки подарунків розіграла!

    ВідповістиВидалити
  2. Клас! Дякую Адріаночці за такий чудовий сюрприз у вигляді знижки! Обов"язково скористаюсь) І вітаю всіх переможниць.

    ВідповістиВидалити
  3. Ой як приємно щось вигравати. дякую дуже.

    ВідповістиВидалити
  4. Ура!!!! нарешті добралась до компютера а тут такий сюрприз. Моя малеча трохи захворіла і все не було часу! Дякую!!!!! Рада як слон!

    ВідповістиВидалити
  5. Оце-то щедрість! Вітання щасливицям!!

    ВідповістиВидалити
  6. Відповіді
    1. Так приємно!!! І я буду мати твоє милко, про яке, доречі, давно вже мрію))) Дякую!!!

      Видалити

Популярні публікації