неділю, 7 жовтня 2012 р.

Справи сердечні. Творчість у форматі любові.

Зараз у арт клубі "Шпаківня" є дуже кльове завдання на сердечну тематику. Оскільки морський пост я вже робила, то вирішила і про творчість у форматі любові зробити :) Це так  приємно і цікаво створювати речі які здатні зберігати часточку любові і тепла подаровану для них.
Сердечних робіт у мене назбиралась ціла купка. Тому бажаю приємного та сподіваюсь цікавого перегляду :)
У цьому миделку захована справжня магія. Барви так міцно і глибоко проникають одна в одну, що їхній союз направду вічний.  Мило "Магія кохання" з ароматом вишні, полуниці, або цитрусових.

Хоч вона й вдягається у білу сукенку та серце її сповнене любові, палке та гаряче. Мильце "Наречена" Пахне полуницею та ваніллю.

Букет троянд у формі серця не залишить нікого байдужим. Елегантне та вишукане мильце "Спокуса" з ароматом троянди.

Називає це мильце "Лабіринтами кохання", адже в ніжній піні та невибагливому дизайні можна дійсно заблукати. А аромати вишні (рожеве) та морської свіжості (голубе) подарують позитивні емоції.

Мильце "Тільки Ти" розповість про Ваші почуття. Аромат ванілі, наче солодкі спогади дитинства, не дасть приховати щирості Ваших намірів.

Любов у соковитому форматі. Свіжий та неймовірно смачний аромат кавуна у мильці "Серце кавуна", детальніше тут

Бомбочки для ванни з ароматом персика, бузка та кавуна. Детальніше тут

Зворушливе мильце "Серця Кая" потрібен лише один дотик, аби це миделко могло подарувати всю ніжність та турботу заховану у ньому. Аромат хвої, або цитрусових.

Це мильце втілює у собі весь зміст фрази "серце навпіл" тільки без драматичних акордів. Кавова половинка милка гарненько поскрабує Вашу шкіру, а медова половинка подбає про вітамінний склад. Аромат кави та меду. Насолоджуйтесь.

Мильносердечні справи на цьому завершуються, але це ще всі рукотвори у які я змогла поселити любов.
Сердечний кулон - це моя перша робота з полімерною глиною Знаю, ще купа багів, але цей кулон мені особливо рідний і любимий.

Сережци-цвяшки, які дуже гарно переливаються барвами веселки.

Ось такі кокетливі сережечки робилися мені торік. Штампи для скрапу можна використовувати не лише у скрапі :)

Ось і все. Дякую всім, хто дочитав до останніх речень цього довжелезного сердечного допису. І мені хочеться сказати ще одне. Якщо вже справи сердечні, значить і любов присутньою бути має, а любов :"Любов довго терпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить! Ніколи любов не перестає!" (Перше послання Павла до коринтян на 13:4-8).
Любові нам! 

6 коментарів:

  1. Ого, скільки сердечок!!! Аж очі розбігаються :)
    У тебе золоті руки і те, що ти все робиш з любов'ю, відчувається :) Я це точно знаю - у мене є милко ;), правда поки що не сердечне.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як приємно читати такі слова. Зворушена до глибини душі. Дякую. А відсутність мильця на сердечну тематику... маєш з чого вибирати :)

      Видалити
  2. Адриана!!! Какой суперовый, мега-позитивный пост!!!!
    Всегда восхищаюсь, насколько аккуратно и ювелирно выполнено твое мылко - ну просто идеально! А еще ВСЕГДА обращаю внимание на само описание - это просто РЕСПЕКТ!!! После таких описаний хочется всего попробовать-понюхать))))))))))))))

    "Наречена" - мой фаворит и по виду, и по описанию))
    А еще какое интересное использование штампов!!! Сережечки бесподобные!!!!

    В общем, браво-браво-браво!!!!

    И спасибо, что участвуешь в задании от нашей "Шпакивни")))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую за такий мегапозитивний відгук :) Після таких слів хочеться швиденько бігти і творити, творити, творити без упину.
      Дякую.

      Видалити
  3. Ух ты!Сколько сердечек! И все такие замечательные и такие разнообразные. И мыло и бомбочки! Сережки-гвоздики просто удивительные! Удачи в конкурсе!

    ВідповістиВидалити
  4. Красота и безумное желание иметь все это !!!!!!!

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації