вівторок, 10 грудня 2013 р.

Хто скаже "Мяу"? Для Crafty Ann.

Привіт. В країні революція, а я роблю листівки. Моя аполітичність дивує навіть мене. Не вірю... Горжуся нашими громадянами. Тішусь, що такі люди ще є, але не вірю, що це щось змінить. Закони треба переписувати.  А в моїй голові є дуже жорсткі, я би навіть сказала середньовічні думки. Як на мене - це єдине, що може змінити навчених брати і навченх давати хабарі громадян. Руку відрубати, око виколоти... ще щось зробити привселюдно. Може, порядок і буде... Хоча малоймовірно. Деякі дітки з садочку розуміють, що поки батьки не дадуть хабаря, то дитина у колектив не потрапить і чуючи розмови дорослих розуміє "треба давати хабарі", а в дорослішому віці "треба аби хабарі давали мені, тому я буду ... політиком, лікарем, ще кимось хто може брати хабарі". Я не права? Киньте у мене камінь.
Ось так... Не оминула я таки політики.
А тепер про листівки. Так мені приглянувся ніж з котиками, що я склеїла аж три листівки з ним. Чудо а не коти.
В роботі над листівками мені допомогли:

CatsCountryFlourish 13 (set)Ornament 6Ornament 8Romantic.

У мене є киця. Її звати Ляля і вона просто фантастична. Мабуть, кожен власник котика може таке сказати про свого улюбленця. Але ця кицька дійсно особлива. Вона вміє розмовляти і не дряпається, вона розуміє, що я від неї хочу і має вкрай дивний погляд, наче у душу дивиться. Як ви зрозуміли, дуже я свою кицюню люблю? А у вас є домашні тваринки? Які?

Гарного настрою та теплих емоцій.


2 коментарі:

  1. Привіт! В мене аналогічні середньовічні думки... ну але то таке))) Листівки дуже класні! Особливо остання, та що чорно-молочна. Просто чудова!) А тваринки у мене є - шиншилли. Цілих 4)) Вони не настільки розумні, як коти чи собаки але коли їм щось треба, то вміють привернути увагу)

    ВідповістиВидалити
  2. Твої коти - просто чудо! Дуже гарні роботи!

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації