суботу, 15 листопада 2014 р.

Новорічна листівка... війна, висадка на комету, Африка і багато слів.

Привіт. Мені продовжують снитися цікаві сни і тепер це моє натхнення. Деякі роботи роблю від впливом емоцій зі сну, або з елементами чогось, що снилось. Це цікаво і це мій власний метод сходити з розуму.
Нещодавно мені докорили тим, що деякі дописи у своєму блозі я пишу російською мовою.  Так недоречно таким докоряти. Я ж приймаю участь в  завданнях російських блогів. Мені хочеться аби вони також могли зрозуміти що і про, що я пишу. Шкодую, що не знаю інглішу і китайської. А здалобися. Тре починати вчити... хоч щось.
Час зараз складний такий. Кожен перебуває в полі власного струму, навіть у транспорті, чужі люди наелектризовані неспокоєм. Новини про смерті хлопців на сході вбивають, не фізично. Хочеться аби все  те безглуздя що відбувається було лише поганим сном і мені створилась пофоєнна листівочка... або альбом... Мій емоційний стан більше не витримує новин. Збагато крові просто так. Людоньки, нам нема чого ділити. Нікому і ні з ким. Нам є про що піклуватися, чим радіти, для чого жити, але аж ніяк за що вмирати. Це лише ресурси, земля, територія, для людей. Створити б одну територію... та вона вже створнена - Земля називається і просто колектвно дбати за неї. Давати призи тим у кого найчистіше повітря  в місті, влаштовувати конкурси по озелененню і прибиранню в лісі. А що роблять люди? Для чого ми тут? Щоб нищити власну домівку? Щоб винаходити віруси, а поім гарячково битися в пошуках  вакцин  і ліків. Колись ми це зрозуміємо. Мене, мабуть вже не буде. Але я так хочу вірити в те, що люди зрозуміють, що їм є про що дбати, а не за що воювати. Потрібно бути Патріотом. Це дуже добре. Давайте бути Патріотами планети Земля!!! Люди це зрозуміють, але є думка що лише тоді коли вже  майже не буде за що дбати. Висадили зонд на комету? Молодці. Мають знимки з поверхні комети. А проблему питної води в Африці слабо вирішити? А це куди потрібніше і важливіше. Там люди, живі.... а це просто якась комета, яка нафіг на Землі не треба. Бісить підхід нашого людства до самих себе. Залізти б кожному в голову... з шваброю.
Прийшла показати новорічну листівку... Хотіла настрою святкового навіяти, а натомість розтринділася на тему вся і всього. Нема у мене настрою і свят мені не хочеться. Хочеться аби хлопцям там на передовій було тепло... хочеться аби та "передова" зникла, а на її місці виросли квіти, хочеться щоб українські матері і жінки спали спокійно і гордились здобутками своїх синів та чоловіків, а не посмертно визнаними Героями. Хочу аби Герої були живими і вчили молоде покоління героїзму, відважності і мудрості... Нема у мене потреби у святі поки не сплять спокійно українські матері та жінки... Є комок сліз у горлі та невичерпний біль... Будь ти проклятий агресоре, ким би ти не був...
і листівка.... новорічна... святкова... навіть гарна і з бантиком... Для заспоєння нервів скрапити дуже допомагає. Приєднуйтесь.
Оскільки пост україномовний то і приймати участь буду з нею в україномовному блозі улюбленого львівського магазину.
Бажаю мирного неба над головою. Де б ви не були. Мирного неба та гармонії вам.

7 коментарів:

  1. Як я тебе розумію!!
    Зараз у багатьох схожі емоціі та стани!
    А мене найбільше вбиває власна безпомічність,от ми все прекрасно розуміємо,але нічого не можемо зробити!Хочеться прокинутись від цього кошмару,і просто жити своїм звичним життям,без війни у країні!!!
    Про комету повністю розділяю твої слова,дивилась новини і смішно,люди страждають на землі,а вони вкладають мільярди у космос!!!
    А про російськомовність взагалі не розумію,кому і яке діло!Я теж спочатку вела блог на українській,потім повністю перейшла на російську,і що!?якщо мені пишуть на укр.відповідаю на ній же,на рос. теж!
    Часто тебе читаю,та все ніяк не зберусь коментувати!
    Ось так зачепило...добралась!
    Привіт,я Іванка))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт. Рада знайомству.
      Я тепер частенько намагаюся абстрагуватись від всього цього. Незважаючи на моє бажання змін, змінити я можу лише своє ставлення до подій.

      Видалити
  2. Чудовий пост! А листівка яка новорічна, а я боюся поєднувати яскраві кольори, я іх намагаюся оминати:(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Я раніше також боялася, але треба пробувати, есперементувати... бавитися. Наступив час коли я вирішила що у скрапі слід спробувати все.

      Видалити
  3. Адріасю, від себе можу сказати, що в такі часи випробувань обов'язково треба жити повним життям, творити навколо себе позитивну енергію, щоб її вистачало не лише нам, а й нашим захисникам. Бо мета зла - все занурити у розпач і хаос, але ми такому не піддамось і обов'язково подолаємо його.
    Дуже дякуємо, що попри всі вищеописані речі, твориш святково-зимовий настрій з Аґрафкою!:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Аграфці за можливість творити разом з вами. І так, ми неодмінно все здолаємо.

      Видалити
  4. Адрианочка, ты права, ЧТО НАМ ДЕЛИТЬ?! Держитесь, дорогие!

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації