четвер, 24 вересня 2015 р.

Трішки прохань , листівка для Вензелика і роздуми

Привітик, мої хорошуліки. Бачу ви по трішки відписуєтесь від такої прикрої та депресивної мене. Настав той момент коли я не можу більше тримати в собі тих переживань що бурлять, бо вибухну. А я ж то не дуже вибухнути і хочу. Хоча подивитися з сторони було б цікаво.
Завтра (24,09,2015) мені робитимуть операцію. Якщо вірите в Бога і молитеся до нього, нагадайте і про мене. Про те, що мені шалено страшно і я мрію аби все вирішилося успішно. Бо не така страшна операція, як час в очікуванні на гістологічне дослідження.
Вибачайте за небагатослівність. У горлі застряг такий ком, що заваджає цокати по клавіатурі. Та що там цокати. Дихати заваджає.
Хочу показати вам листівочку яку робила для Вензелика. А вона не проста. Вона сіросонячна. По нашій новій палітрі. Чекаємо ваших робіт у нашому завданні. Отож запрошую до перегляду.
Чіпик від майстрені "Вензелик" завжди такий акуратний та вишуканий. Абажаю стрілочки, а рамочку просто розрізала навпіл.
 Окремим кайфом при створенні робіт є емалеві цятки від Фабрики декору. Реально крута і абсолютна незамінна штука (про гессо ви самі все знаєте). А ще у мене нереально класний новий ножичок.  Шальоно люксичні листочки від Spellbinders:  ROMANTIC VINES,  S4-531
 Ось такий троха сумбурний постик. Але на щось інше я нині не годна. Тому потримайте за мене кулачки і... а я навіть не знаю, що "і". Просто потримайте кулачки. Любаю вас.
Прийматиму участь у таких завданнях:
Заданні #17. Будь які листівки із ножами Spellbinders(ROMANTIC VINES, S4-531) (Radiant Rectangles, S5-161)


 

Неодмінно покажуся в Галереї Фабрики Декору. Юзала емалеві цятки чорні та жовті, а також Гессо.
"Скетч" от Фабрики 212

 А ще додамся в галерею (абажаю цю бамажку):


У мене на сьогодні все. Бажаю вам мегапозитивностей та повні жмені сонячного тепла у форматі вже золотого листя. Ваша Я. Цьомки і до зустрічей.





13 коментарів:

  1. Андріаночко! Тримайся! Все буде добре!

    ВідповістиВидалити
  2. Тримайся, все буде добре, має бути добре, на інше не розраховуй!!!!! Триматиму кулачки за тебе, і головне позитивний настрой)))

    ВідповістиВидалити
  3. Тримаємо кулачки!!! Не хвилюйся, все неодмінно буде добре!!! І ти й надалі будеш нас радувати чудовими роботами і позитивом!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Сонечко, тримайся! Я про тебе думаю i надсилаю тобi море сонячних зайчикiв!!! А листiвочка Чудова така!

    ВідповістиВидалити
  5. Дай Бог міцного здоров'я! Все буде добре!

    ВідповістиВидалити
  6. Молюсь!
    Але ти чомусь пропала і не виходиж зі мною на зв"язок...

    ВідповістиВидалити
  7. Адріаночко, все буде добре! Чуєш? Все буде добре! Ти лише тримайся і не падай духом! Знаю тебе як мега позитивного генератора чудового настрою та неймовірних творчих ідей, і дуже хочу щоб ти такою була й надалі. Тримаю міцно стиснуті кулачки за тебе і щиро вірю, що все буде добре!
    Листівочка просто мега крута! Прекрасна робота і чудове фото! Молодець!

    ВідповістиВидалити
  8. Яка яскрава насичена робота. Дякую що приймаєш участь у завданнях від Spellbinders в Україні! Триматиму кулачки! Одужуй як найшвидше!

    ВідповістиВидалити
  9. очень красивая яркая и позитивная открытка! спасибо от Фабрики 212!)

    ВідповістиВидалити
  10. Невероятно запоминающаяся работа! Прям в душу запала) Спасибо за участие в задании блога Фабрика 212.

    ВідповістиВидалити
  11. Очень яркая , индивидуальная работа !!! Спасибо от блога Фабрика 212 .

    ВідповістиВидалити
  12. Невероятно ярко и сочно! Спасибо от Донецкого СкрапКлуба.

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації